Samarbejde med Tarup-Paarup køreskole

Hjælp imod angst

Fra Januar 2024 er jeg tilknyttet Tarup – Paarup køreskole med et skræddersyet tilbud til at afhjælpe angst i forbindelse med teori og køreprøver. Jeg deltager på 4. teorimodul, hvor jeg kort fortæller om angst og introducerer tilbuddet.

En del af tilbuddet er NADA, som er en gammel kinesisk akupunkturform, der virker ved at stimulere belønningssystemet i kroppen. Nålene udløser endorfiner og påvirker samtidig et kemisk stof, vi har i kroppen, der gør os afslappet.

NADA har god effekt på angst og bliver brugt på flere uddannelses institutioner for at afhjælpe eksamens/præstations angst. Det har også en positiv effekt på eksempelvis ADD og ADHD. Jeg tilbyder desuden individuelle samtaler med udgangspunkt i den enkelte elevs behov. Læs mere om NADA her

Tarup – Paarup køreskole

Præstations-Angst

Flere forhold kan gøre sig gældende ved præstations angst. Hvis det drejer sig om den såkaldte “klap” der går ned, kan det være tilstrækkeligt at give NADA få gange, ugen op til teori/køreprøve.

Kan eleven ikke strukturere eller koncentrere sig om at forberede sig, som ved eksempelvis ADD og ADHD og det dermed virker uoverkommeligt, anbefales det at starte tidligere op i forløbet med NADA.

I tilfælde hvor angsten aktiverer dybere følelser, som eksempelvis beror på tidligere oplevelser med eksamener eller andre prøve situationer, anbefales det at supplere med individuelle samtaler.

Særligt tilbud til elever på Tarup-Paarup skole;

5 NADA behandlinger 500 kr.

10 NADA behandlinger 900 kr.

Individuelle samtaler af 60 minutter 400 kr.


For dig som elev betyder det:

  • At du ved tilmelding til køreskolen, modtager en mail om, hvad jeg kan gøre for dig og jeg hjælper dig med at vurdere dit behov.
  • At du får støtte og hjælp til din angst.
  • At du får støtte og hjælp til din indre uro som eksempelvis ADD og ADHD
  • At du kan overføre det til andre områder i dit liv, eksempelvis eksamener.